Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• sigpic

Comment

• 156 SW '02

Comment

• Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
        - Добър ден, докторе!
        - Добър ден. Следващият!

- Докторе, прескочи ми сърцето!
        - Прескочи го и ти. Следващият!

- Докторе, не мога да задоволявам жена си.
        - Доведи я. Следващият!

- Докторе, бременна съм!
        - Честито! Следващият!

- Докторе, глътнах мишка.
        - Глътни котка. Следващият!

- Докторе, пипна се тук - боли ме.Пипна се там - пак ме боли!
        - Имаш мазол на пръста.Следващият!

- Докторе, каквото ям - това изсирам!
        - Яж лайна.Следващият!

- Докторе, пикая на четири струйки.
        - Глътнал си копче.Следващият!
        Alfa 156
        ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
        sigpic

Comment

• Ако Титаник бе потънал днес:

Барак Обама: Свидетели сме на безпрецедентен терористичен акт.

Путин: Титаник не потъна, а беше участник във водно-кинетична операция.

Уолстрийт: Титаник е твърде голям, за да го оставят да потъне.

Ню ейдж гуру и автор: В кораба няма дупка, освен ако не повярвате, че има.

Бойко Борисов: Титаник нямаше да потъне, ако от тройната коалиция бяха строили магистрали.

Яне Янев: Потъването на Титаник е опит за покушение срещу мен и явна провокация зрещу РЗС. (време за: произнасяне 7 минути и 34 секунди).

Никола Груевски: Потъването на перлата на Македонскио флот – Титаниче, е най-големата трагедия за нашио народ за последните 8 иляди години.

Случаен водач на голф 2 : Мда, и минауата година тука потъна един кораб у Владая. Шо винкел си замина, ей така.
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Един сърбин емигрирал в америка. Огладнел много,но имал само 1 долар. Видел той неква будка и там пишело "hot-dog $1". Гледа оня в речника, hot - горещ, dog - пес, и си вика "Е па кад нема паре за друго, пес че йедем". Поръчал си , дали му хлебчето с кренвирш, той разтваря хлебечето, гледа кренвирша и вика "Пичка му... матер! От цели пес, баш курац ми се паднуо!"
            Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
            BMW F13 M6
            BMW X6 3.5d
            Mini cooper r56 lci
            Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

• Баница с късмети

Завъртете баницата и изтеглете своето късметче.

http://mayaiv.com/index.php/banica-s-kasmeti/

Comment

• Младеж и девойка станали гаджета. Момчето завело момичето на гости у тях да вечерят. Започнала вечерята, но по едно време на девойката и се
                допърдяло и в един момент, не можейки да се сдържа повече, се изпуснала. Бащата на момчето погледнал към кучето, което стояло под нейния стол и казал:
                - Сани!
                Девойката се успокоила, но след 5 мин. отново
                и се допърдяло и отново се изпуснала. Бащата пак:
                - Сани!
                Девойката отново се успокоила, но след известно
                време отново и се допърдяло. Но вече била спокойна, защото кучето го отнасяло и затова я пуснала съвсем спокойно, една такава сочна, звучна и ароматна. . .
                Бащата:
                - Сани, махни се от там, преди да се е изсрала отгоре ти!
                Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Голяма простотия от форума на VW

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ГОЛЯМА!

но пък аз се посмях истински

Вече не ща да чукам 18 годишни!!!
                  Велико, нали?
                  Имам един Опел, дизел, хубаво топли, с овчи кожи на задната седалка.
                  Температурите вън 10 градуса в мороза, а вътре все едно е с парно от Жигули, 45 градуса на сянка, радиото Нощен блок на Хоризонт...
                  18 годишната на задната седалка...едно малко дупенце...прашчица...да ти потекат лигите...бях си взел и хляб да топя.
                  Ама не е хубаво. Хубава, ама ...Не си пада по оралния секс. Гнус я било. Мен как не ме е гнус? А?
                  Малките не ползват толкова кремове за лице, антипърспиранти...
                  Не се движат много по време на секс
                  Консуматорки
                  А искат..
                  След някой друг оргазъм, предимно мои и много пот поиска да се чукаме на капака на колата. "Ти луда ли си? В тоя студ" "Искам пък"
                  Ок! Излязохме и айде на капака на багажника. Метнахме се. И по едно време изрева
                  "Какво ти стана бе?"
                  "Ооооооооох.....залепна ми задника на багажника....оооооо....боли...."
                  Ами да, потта й замръзнала и ...дърпам я, а тя реве - боли я. Задника й трайно залепнал.
                  Отключих багажника и заедно с нея го отворих.
                  Тя, 18 годишната да е 45 кила, не тежи.
                  Напънах се вдигнах го докато й опре главата в тавана на капака. Тя реве, а аз в паника.
                  Имах горелка в багажника, викам си ще я подгрея отдолу белким я отлепя. Ама горелката я нямаше.
                  Сетих се, че я бях дал да пърлят едно прасе в Крушево.
                  Вадя запалката и паля....файда никаква...а онази горе реве с глас вече...Реших се - ПРАС!!! - рязко затворих багажника.
                  Онова изкрещя все едно се отели.
                  Затворих и какво да видя - боята на багажника останала на задника й. Вярно, че и преди това се лющеше щото Кольо Осталъка ми я боядиса,
                  ама сега две елипси с боя липсваха от багажника.
                  Сега го карам с ваденка на еди орел, половин метър и отдолу пише Монтана Райдърс...нещо на михайловградски ще да е ...

Ама не ща вече 18 годишни...нещо не е за мен

От: Смехът е заразен. Бъди преносител! /facebook
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Последният работен ден на Петьо пощальона след 35 години вярна служба на Българските пощи. Отишъл Петьо до централата взел си раницата с писмата, преметнал я през рамо и тръгнал по адресите, които си обикалял още от първата година в пощите.

Като стигнал първия адрес на вратата го посрещнало цялото семейство, на което той носел пощата вече дълги години, поздравили го за пенсионирането и му подарили дребно подаръче за спомен.

Радостен, че са го запомнили с добро, Петьо продължил към втората къща, където собственикът също много доволен и благодарен на Петьо през годините му подарил кутия кубински пури - да си ги пуши с пенсията.

Още по-развеселен Петьо стигнал третата къща и звъннал на звънеца. Вратата се отворила, а на прага една ослепителна блондинка облечена провокативно - дълбоко деколте, супер къса пола - истинска секс бомба. Още преди да каже нещо наш Петьо, мацката го грабнала за ръката завела го на горния етаж в спалнята, където няколко часа двамата правили див секс, какъвто Петьо не бил и сънувал.

След като се облекли горещата русокоса дама го завела в трапезарията на първия етаж направила му закуска - яйца, бекон - всичко. Накрая му направила и кафе и му го поднесла в порцеланова чаша и чинийка. Петьо отпил от кафето и видял, че в чинийката под чашата има банкнота от пет лева и в крайна сметка решил да пита:

- Абе, всичко прекрасно нали, ама какви са тия пет лева?

Мацката отговорила с усмивка:

- Ами тая сутрин казах на мъжа ми, че ти е последния ден на работа и нали, че трябва да направим нещо специално за теб и той ми каза "Е*и го тоя - дай му пет лева!", а закуската беше моя идея.
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Три блондинки решили да се явят на изпит за дедективи. Един от детективите им казал:
                      - Сега ще ви покажа една снимка, а вие ще ми кажете как ще я разпознаете в тълпата.Първата казала:
                      - Емиии, има само едно око.
                      - Не, просто той е в профил.
                      Показал я на втората и тя казала:
                      - Има едно ухо...
                      - Колко пъти да ви казвам, че той е в профил.
                      Тогава третата блондинка казала:
                      - Носи лещи.
                      Дедективът погледнал снимката и казал:
                      - Верно бе, как позна?
                      - Човек с едно око и едно ухо, не може да носи очила.
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• автомобила. В първият се вози държавният секретар на САЩ, във вторият британският, а в третият българският премиер. Изведнъж автомобилът на държавния секретар набива спирачки и другите два автомобила се нанизват в него. Всички излизат от колите.
                        Държавният секретар на САЩ:
                        - I am sorry.
                        Британският премиер:
                        - I am sorry too.
                        Българският премиер:
                        - I am sorry three.

Comment

• Прибрал се един от командировка в Африка и по цял ден ходел угрижен. Колегите му го попитали защо е тъжен.
                          - Какво да ви разправям? Излязох един ден на разходка и ме подгони един лъв и аз къде, къде да избягам и се качих на една палма. На палмата обаче един разгонен орангутан. Като ме хвана, три дни и три нощи ме люби.
                          - Нали поне си останал жив - казали колегите му
                          - То пък един живот - аз тука, той там... Нито пише, нито се обажда...

.................................................. ...............................

Пътнически кораб потъва в морето. Единствените оцелели са англичанин, французин и българин.
                          Плували дълго, но започнали да се уморяват, а бряг не се вижда. Англичанинът се помолил:
                          - Господи, моля те, изпрати ми толкова дъски, колкото пъти ми е изневерила съпругата!
                          Хоп, появила се една дъска, хванах се за нея англичанина и отпътувал. Французинът се помолил:
                          - Господи, моля те, изпрати ми толкова дъски, колкото пъти ми е изневерила съпругата!
                          Хоп, появили се пет дъски, съединил ги французина, направил си сал и отпътувал.
                          Тогава се обадил и българина:
                          - Господи, моля те, изпрати ми толкова дъски, колкото пъти ми е изневерила съпругата.
                          И тогава ТРЯ - Я - ЯС - С - С - появил се дървен мост, чак до брега.

.................................................. .............................

Влиза снайперист в оръжеен магазин и казва на продавача:
                          - Искам най-точния и най-силния снайпер, с който разполагате!
                          Продавачът извадил първи, втори, трети, но снайперистът не се спрял на нито един модел от показаните. Най-накрая продавачът извадил четвърти снайпер и казал на клиента си:
                          - Това е уникален снайпер, който по принцип не е за продажба, но понеже ми се виждате човек професионалист за вас ще направя изключение. Ако погледнете през оптиката на снайпера, можете да видите моята къща, която е ей там на баира. Снайперистът погледнал през оптиката и казал на продавача:
                          - Да, наистина виждам къщата ви, но там някакъв гол мъж гони гола жена (съпругата на магазинера).
                          - Мамка му! Давам ти тези два патрона и ти подарявам снайпера, ако с единия патрон уцелиш жена ми в главата, а с другия - мъжа в неговото достойнство!
                          Погледнал снайперистът отново през оптиката, подсмихнал се, и рекъл на продавача:
                          - Абе, аз така като гледам то май и един патрон ще ми стигне!

Last edited by boris037; d.m.y г., 20:13.
                          alfa romeo sprint 1984

Comment

• Уважаема колеги,
                            Нужен ми е съвет. Благодаря ви предварително.
                            От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено.
                            Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе често да се среща с “приятелки”, а като я питам с кой е била, казва, че не ги познавам.
                            Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла.
                            Както и да е, никога не бих я разпитвал за такива работи, но когато снощи късно пак тръгна на някаде, не се сдържах.
                            Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане.
                            И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо!
                            Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните или ще трябва да се изръся и за амортисьори?

Comment

• Това успя да ме развесели http://iva-neno.blogspot.com/2007/12/blog-post.html
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Имах рожден ден... Събудих се сутринта загледах очаквателно жена ми, но очевидно беше забравила... Децата също бяха забравили... Представете си с какви чувства отидох на работа. Но когато влязох в кабинета си, секретарката Юлия ме поздрави нежно:
                                "Добро утро шефе, честит рожден ден!"
                                И аз се почувствах доста по-добре и отново хвърлих на Юлия оценяващ поглед.

Някъде по средата на деня Юлия се приближи към мен и ми каза с чувствен глас:
                                "Шефе, навън времето е чудесно, хайде да отидем заедно на обяд! Все пак имате рожден ден".
                                И отидохме.

След третото мартини Юлия ми каза отново с чувствен глас:
                                "Шефе, елате у нас на гости. Няма спешни задачи в работата, а вие имате рожден ден!"
                                И ние отидохме.
                                Когато стигнахме, Юлия ми прошепна в ухото:
                                "Шефе, седнете на дивана, а аз ще отида да облека нещо по-удобно!"
                                И тя излезе от стаята.

След около 5 минути вратата се отвори и влезе Юлия с торта, а след нея моята жена, децата, родителите, тъщата и тъста, колегите, приятелите и много други.

А аз седях на дивана...

Гол...
                                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                                X